Justyna

Noclegi w kwaterach prywatnych we Władysławowie

ul. Męczenników Wielkiej Wsi 22, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. 600 383 102(58) 774 56 78

Opinie i pochwały - "Justyna"

Dziękujemy za wspaniały pobyt. Bardzo dziękuję właścicielom posesji za atmosferę i pomoc w małym incydencie, który nam się przytrafił :-) Warunki pobytowe superanckie, cisza, fajne podwórko i te stoliki przed werandą... kawusia smakowała jeszcze lepiej a i śniadanie dzieciom wchodziło. Pozdrawiam całą rodzinę

Anna K. z Białegostoku — 2015.08.18 66.249.81.242 - google-proxy-66-249-81-242.google.com

Właśnie wróciliśmy z Władysławowa, jesteśmy wypoczęci i zadowalani. Dziękuje Pani Justynie i Jej Mężowi ze okazali się uczciwymi i szczerymi ludźmi. Dziękuję bardzo za wszystko jak również Pani Joannie { UL Piwna 15 B) za gościnę, miłą atmosferę i świetne warunki. Edyta r rodziną z Dzierżaniowa

Edyta Dzierżoniów — 2015.07.30 93.105.182.168 - 093105182168.dynamic-ra-4.vectranet.pl

Byliśmy tylko 2 dni ale bardzo nam się podobało. dom zadbany, pokoje wygodne i czyste, do dyspozycji duża kuchnia w której można wygodnie przygotować coś do jedzenia, stół w ogrodzie miejsce do grilowania, Można tam spędzić cały urlop. Blisko do centrum. Gospodarze serdeczni. Polecamy gorąco

Barbara J — 2015.07.08 62.87.218.249 - dynamic-62-87-218-249.ssp.dialog.net.pl

Na początku chcieliśmy podziękować Pani Justynie i jej rodzinie za przemiłą atmosferę podczas pobytu :)
Z całym przekonaniem i zadowoleniem wystawiamy bardzo pozytywną opinię na temat oferowanych kwater. Warunki są bardzo dobre, wszędzie jest bardzo czysto i wykończone w ładnym stylu. Pokoje z widokiem za zatokę, a do morza 10min spacerem w zacisznej okolicy to świetna propozycja. Kawałek zieleni z atrakcjami dla dzieci to dobra opcja a dla nieco starszych jest altanka z grillem ;)
Ogólnie cały pobyt będziemy wspominać bardzo miło i na pewno będziemy wracać! Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Artur i Iza, Warszawa — 2013.08.22 37.190.208.208 - host-37-190-208-208.dynamic.mm.pl

Cicha i miła okolica .Kwatera godna polecenia właściciele bardzo mili pozdrawiam .

Dorota z Olsztyna — 2013.08.07 46.205.135.237 - 46.205.135.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Gorąco polecam. Cicha, spokojna okolica. Pokoje z widokiem na zatokę Pucką, przytulne i czyste. Właściciele przemili. Pani Justyno dziękujemy.

Karolina z Grudziądza — 2013.07.18 5.185.165.24 - public736727.centertel.pl

WITAM!!! WSZYSTKICH , KTÓRZY PRZEGLĄDAJĄ TĘ STRONĘ . PRAGNĘ POWIEDZIEĆ , ŻE SZCZERZE BARDZO ALE TO BARDZO POLECAM. WSPANIAŁE WARUNKI I CUDOWNI WŁAŚCICIELE. CZYSTO , PRZYTULNIE I JAK W DOMU. JA WYBIERAM SIĘ TAM PONOWNIE W NASTĘPNYM ROKU I NIE ZAMIERZAM NIGDZIE INDZIEJ .
SERDECZNIE POZDRAWIAM PANIĄ JUSTYNKĘ , JEJ MĘŻA I DZIECIACZKI - DO ZOBACZENIA ZA ROK .
MAGDALENA Z CZĘSTOCHOWY

MAGDALENA Z CZĘSTOCHOWY — 2012.08.15 212.96.238.37 - host-212.96.238.37.tvksmp.pl

Gorąco polecam pensjonat u Pani Justyny. Czyściutko, cicho i wygodnie. Raj dla dzieci. Właściciele przemili i dyskretni. Z okna widać zatokę a i do morza nie daleko. Planuję powrót za rok. Pozdrawiam Panią Justynę i jej rodzinę. DO zobaczenia!!!

Kasia z Płocka — 2012.08.06 95.51.103.242 - odz242.internetdsl.tpnet.pl

Super kwatera jak najbardziej polecam, CZERWIEC pieknie dopisal z pogoda. Spokojna i cicha okolica miłe pokoje. Mam nadzieje, ze uda sie tu przyjechac za rok. POZDRAWIAMY:)

Agnieszka, Kobyłka — 2012.06.25 178.42.93.164 - afnp164.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wróciłyśmy dzisiaj, było pięknie. Polecamy. Cztery panie z Rybnika. Dziękujemy.

krystyna Rybnik — 2012.06.03 46.112.45.223 - user-46-112-45-223.play-internet.pl

Byłam tam tydzień wszystko na + i wracam tam w tym roku ! Zero żadnych zastrzeżeń ! Polecam gorąco !!!!!!

Kinga Wadowice — 2012.02.18 89.22.214.95 - host-214-95.wad.pl

Urlop udany,pogoda dopisała w 90 %.Pensjonat super,następny urlop możliwe,że także tutaj.Polecam.

Sławek Sosnowiec — 2011.07.03 83.12.200.73 - ghs73.internetdsl.tpnet.pl

Weekend majowy w pensjonacie UDANY W 100% :-) bardzo spokojna okolica, fajne pokoje z widokiem na Zatokę Pucką. POLECAMY !!!! śląskie- Tychy

Tychy — 2011.05.07 109.95.203.36 - 109.95.203.36

Świetne warunki, czyste pokoje, niska cena, mili właściciele. GORĄCO POLECAM! :)

P & M — 2009.12.03 77.252.89.78 - ip-77-252-89-78.eurocom.olkusz.pl

polecam. pokoje bardzo ładne. własciciele bardzo mili:). chętnie pojade w następnym roku

irek zgierz — 2009.10.16 91.189.0.202 - nat202.skomur.pl

Polecamy,zajmowalismy pokój na parterze z łazienka z wyjsciem na patio,bardzo nam sie podobało,było super,polecamy rodzinom z dziećmi. Pozdrawiamy! Kasia,Mirek i Amelka:)

Katarzyna,Mirosław,Michów — 2009.09.05 79.162.5.78 - public-gprs99148.centertel.pl

Dzisiaj wróciliśmy z trójką dzieci do domu po wspaniałym pobycie w ośrodku `Justyna`już tęsknimy:)Pozdrawiamy właścicieli i współpracowników.Polecamy wszystkim znajomym i nieznajomym.Nasze dzieci w wieku 18,13,6 lat zachwycone,my także czuliśmy się jak w domu.Najlepiej sprawdzić samemu.na pewno chce się wracać i tak zrobimy:)Pozdrowienia dla wszystkich zadowolona rodzinka z Kędzierzyna Gabi,Mariusz,Dawid,Bartosz i mała Martynka:)

Mariusz Siwulec Kędzierzyn-Koźle — 2009.08.21 84.10.40.138 - chello084010040138.chello.pl

Bardzo sympatyczni właściciele, super miejscena wypoczynek, POLECAMY!

Alicja Małgosia i Marek - Nysa — 2009.08.06 213.158.196.96 - inet20908na-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w pensjonacie Justyna. Zajmowaliśmy fajny pokój z łazienką na 2 piętrze. Z balkonu mieliśmy widok na Zatokę Pucką. Gospodarze mili i życzliwi. Dziękujemy i do zobaczenia. Władysławowo i okolice są piękne. Pozdrawiamy.

Krzysiek M. i Agnieszka W. Bielsko-Biała — 2008.09.07 78.88.60.147 - 078088060147.bsb.vectranet.pl

Kwatera godna polecenia.Miło było mieszkać wśród ludzi uśmiechniętych i zawsze służących pomocą. To był bardzo udany urlop.Dziękujemy za gościnność i pozdrawiamy serdecznie:)

Sylwia z dziećmi. Bytom:) — 2008.08.27 91.123.214.113 - HOST-91-123-214-113.ssh.gliwice.pl

Bardzo miło spędziłam tam czas wypoczywając w miłej atmosferze. Polecam wszystkim ten dom i serdecznie pozdrawiam właścicieli.

Iwona z Lublina — 2008.08.24 212.106.17.237 - 212-102-17-237.adsl.inetia.pl

Po prostu rewelacja. Kwatera super, warunki bardzo dobre,cicha, spokojna okolica. Tak jak napisali moi poprzednicy - raj dla dzieci. Właściciele to wspaniali i mili ludzie, którzy jak trzeba to służą także pomocą:) za co bardzo dziękuję. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym miejscu i zrobię wszystko żeby za rok też tam pojechać. Żal było wyjeżdżać. Sierpień 2008r.
Pozdrowienia dla właścicieli. Zuzanna Kwiatkowska z rodziną.

Zuzanna Kwiatkowska, Szczytna Kłodzka — 2008.08.24 83.8.28.214 - abom214.neoplus.adsl.tpnet.pl

Podzielam opinie innych wczasowiczów: naprawdę możnawspaniale wypocząć, nawet wtedy, gdy pogoda nie pozwala na plażowanie. Pewnie wrócę tam za rok!

Iwona z Lublina — 2008.08.22 212.106.26.217 - 212-106-26-217.adsl.inetia.pl

Kwatera super. Warunki do odpoczywania wyśmienite. Polecam wszystkim.

Sebastian Połaniec — 2008.08.03 193.33.174.4 - 193.33.174.4

SYMPATYCZNI GOSPODARZE,KWATERA--POLECAM.CICHA I SPOKOJNA OKOLICA,DWA MARKETY NA MIEJSCU,PLAŻE CZYSTE.
POZDRAWIAM. LESZCZYŃSCY LIPIEC 08.

JERZYLESZCZYŃSKI — 2008.07.31 89.171.148.129 - ip-89.171.148.129.crowley.pl

Jestesmy bardzo zadowoleni było super.Wakacje bardzo udane miejsce świetne cisza spokój i bezpiecznie,blisko sklep. Pokoje wygodne, zadbane z pieknym widokiem na Zatoke Pucką..Polecamydyskrecja iswoboda gwarantowana.Pozdrawiamy gospodarzy.

Aneta i Andrzej z dzieciakami. łaziska Górne — 2008.07.07 83.238.182.3 - nat3.ekspres.net.pl

Super atmosfera i komfort. Dla dzieci raj i pełne bezpieczeństwo. położenie bez zarzutu. A i wieczorkiem jest towarzysko:-)

aga i krzyś z dzieciakami -Kielce — 2008.06.10 78.88.223.144 - 078088223144.klc.vectranet.pl

Dziękujemy za tydzień bardzo miłych wakacji wspaniałe warunki i bardzo mili właściciele znają się na prowadzeniu pensjonatu.Pokoje wygodne i czyściutkie,do morza nie daleko naprawde można wypocząć.Pełna sfoboda i luz.Serdecznie pozdrawiamy A.W.D.Ł KOWALCZYK I W.R MIECZNIKOWSCY.

ania Pomiechówek — 2007.08.01 83.31.120.211 - cls211.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo dziękuję za przemiłych kilkamajowych dni u Państwa! Dziękuję za domowe warunki, a przede wszystkim za niesamowitą dyskrecję.Czułam się jak u siebie!Polecam gorąco!

Violetta Rutkowska z Krakowa — 2007.05.06 89.79.131.193 - chello089079131193.chello.pl

Zgadzam sie ze wszystkimi opiniami, faktycznie jest tam super i milo wszedzie blisko :) a gospodarze co tu mowic super :) wybieramy sie do Wladyslawowa nawet w tym roku mamy nadzieje ze wlasnie tu siie zalapiemy pozdrowionka

asia i Lukasz z Polic — 2007.03.08 83.168.96.129 - 96-129.espol.com.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Justyna

www.justyna.letnik.pl - kwatera prywatna Władysławowo

Tylko najatrakcyjniesze kwatery prywatne nad Bałtykiem. Noclegi na wczasy nad morzem na słoneczne lato, kolorową jesień, białą zimę oraz rozkwitająca wiosnę. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej we Władysławowie?

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych we Władysławowie